Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Proclamat el cartell guanyador que anunciarà la Festa Major de les Borges

03/08/2017

El consistori de les Borges Blanques ha fet públic aquest dimecres, 2 d’agost, el cartell guanyador que anunciarà la Festa Major de la ciutat prevista pels dies 1, 2, 3, 4 i 5 de Setembre.

El cartell guanyador, dissenyat per una veïna de les Borges, ha estat seleccionat per un jurat presidit per l’alcalde del consistori, un regidor, una persona del món de la pintura i una altra de les arts gràfiques que han estat els encarregats d’emetre el veredicte final després de visualitzar les diferents propostes que es van presentar al concurs.

El guardonat rebrà un premi de 200 euros i el cartell s’exposarà arreu de la ciutat i voltants els dies previs a la Festa.
La regidora de cultura, Ariadna Salla, ha volgut “agrair a tots aquells que ens han fet arribar propostes, ja què n’hi ha hagut moltes i totes molt vàlides, i felicitar a la guanyadora”.

Balls de tarda i de nit durant la Festa Major 2017

Els encarregats de dissenyar les activitats de la Festa Major d’aquest pròxim més de Setembre van anunciar aquest dimecres les principals novetats de la programació.

Els responsables, entre moltes activitats, van anunciar que, com ja és tradicional, hi haurà balls de tarda i de nit al Pavelló Francesc Macià amb nombroses orquestres de renom com l’orquestra Pasarela, ja habitual a les Borges, l’orquestra Maravella, la Nueva Alaska i La Chatta.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Presentació del cartell guanyador que anunciarà la Festa Major de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70