Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Noces de plata de l’Aplec de la Sardana a les Borges

26/07/2017

Les Borges Blanques acollirà aquest pròxim dissabte, 29 de juliol, la XXV edició de l’Aplec de la Sardana.

Les cobles Contemporània i Bellpuig Cobla duran a terme a l’emblemàtic espai dels Jardins del Terrall dues ballades de sardanes al llarg de la tarda i la nit, la primera a les 19.30 hores i la segona a les 23.00 hores.

Durant la jornada també es podrà veure exhibicions de colles improvisades i punts lliures i, a la meitat de l’acte, els participants podran gaudir d’un sopar de germanor.

L’alcalde de la ciutat, Enric Mir, ha volgut “reconèixer la gran tasca de l’Agrupació Sardanista de les Borges que ja fa 25 anys que organitza aquesta gran trobada i animar a tots els ciutadans i ciutadanes a apropar-se als Jardins del Terrall i gaudir d’aquest ball tan especial per a tots nosaltres”.

Novetats destacades
L’acte ha estat organitzat per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques i en cas de pluja es traslladarà al Pavelló de l’Oli, i en el seu transcurs s’estrenarà la sardana commemorativa de la trobada “25 aplecs a les Borges Blanques”, obre de Jeroni Velasco, intèrpret de la Cobla Contemporània.

En la part final de la nit, els assistents gaudiran de l’adaptació de la famosa cançó “Despacito”, de Luis Fonsi, anomenada “SardaPoquet”, i també obra de Jeroni Velasco.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Fotografia d’arxiu de l’Aplec de la Sardana de les Borges Blanques.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70