Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Cantada d’Havaneres i Rom Cremat als jardins del Terrall aquest dissabte

21/07/2017

Arriba una nova edició del ja tradicional concert d’havaneres als jardins del Terrall de la capital de les Garrigues aquest dissabte, 22 de juliol. D’altra banda, el mateix dissabte a la nit, també tindrà lloc la 5a edició del Mercat a la Fresca a la Placeta del Terrall.

El grup d’havaneres de Calafell anomenat Veles i Vents, que compta amb una llarga trajectòria dalt dels escenaris després de dur a terme més de 500 actuacions en directe des de la seva fundació l’any 1999, arriba a les Borges Blanques per interpreta un seguir de peces musicals emmarcades dins d’una nova edició del ja tradicional concert d’havaneres.

Per tots aquells que vulguin gaudir d’aquesta vetllada que ha organitzat l’Associació d’Amics del Terrall el concert s’iniciarà a les 22.30 hores del vespre i en cas de pluja es traslladarà al Pavelló de l’Oli.

Mercat a la Fresca a la placeta del terrall de les Borges

Paral·lelament al concert d’havaneres, des de les 21.00 fins a les 00.00 hores de la nit, la Placeta del Terrall de les Borges Blanques acollirà la 5a edició del Mercat a la Fresca, on tots aquells que s’hi vulguin acostar podran trobar 6 diferents parades dels comerços de la població que oferiran tot tipus d’articles com roba, joies, flors, complements per a nadons, o materials per la llar.

L’Agrupació de Comerciants de les Borges, organitzadora de l’acte, ha anunciat que hi haurà un aparador comercial al Passeig del Terrall amb articles interessants dels comerços participants, que serviran un aperitiu a tots els clients que s’hi apropin.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha volgut “animar a tots els borgencs a apropar-se al mercat que ha organitzat l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques per promoure i impulsar el comerç de la ciutat, tot gaudint dels aperitius a la fresca amb que els obsequiaran”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El grup d'havaneres Veles e Vents.

El Mercat a la Fresca de les Borges 2016.

El cartell del Mercat a la Fresca 2017 de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70