Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Doble sessió de cinema i sardanes a la fresca aquest cap de setmana a les Borges

14/07/2017

Les Borges Blanques acollirà aquest dissabte, 15 de juliol, una sessió doble de cinema a la fresca amb una pel·lícula adreçada als més joves de casa i una altra per a públic més adult. D’altra banda, diumenge tindrà lloc a la placeta del Terrall una sessió de sardanes a la fresca.

A les 22.00 hores es passarà el film adreçat als més joves, “Batman: la lego pel·lícula” una comèdia d’animació plena d’aventures centrada en el personatge de Batman que haurà de treballar amb els seus aliats per intentar salvar la ciutat de Gotham.
A les 24.00 hores es reproduirà els “Animals fantàstics i on trobar-los” la pel·lícula per públic més adult, a partir de 13 anys, que portarà l’acció fora de les fronteres d’Anglaterra a través de criatures mitològiques.
Les dues sessions tindran lloc a la Plaça de la Independència de les Borges, ubicada al costat del Pavelló de l’oli.

D’altra banda, el diumenge se celebrarà la segona ballada de sardanes d’aquest estiu a càrrec de la Cobla Vents de Riella procedent d’Agramunt. Per tots aquells que hi vulguin participar, la jornada organitzada pel l’Agrupació Sardanista de les Borges s’iniciarà a les 20.00 hores.
La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut “animar un any més als borgencs i les borgenques a sortir al carrer i gaudir així d’aquestes dues projeccions i també de la segona ballada de sardanes a la fresca”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

La Ballada de Sardanes a la Fresca de l'estiu 2016 a les Borges

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70