Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

La placeta del Terrall de les Borges acull aquest diumenge la primera Ballada de Sardanes de l’estiu

16/06/2017

Aquest diumenge, 18 de juny, la placeta del Terrall de les Borges Blanques acollirà la primera de les tres ballades de sardanes que es duran a terme aquests pròxims mesos d’estiu. Paral•lelament, aquest divendres Roger Heredia presentarà a l’Espai Macià la iniciativa del BANC D’ADN, l’última esperança dels nostres desapareguts de la Guerra Civil D’altra banda, els Motards Fot-li gastooo han organitzat la XIII Trobada de Motards que preveu més de 700 participants.

En motiu del Dia Mundial de la sardana la capital de les Garrigues celebrarà aquest diumenge la primera ballada de sardanes de l’estiu. L’acte, organitzat per l’Agrupació Sardanista de les Borges, s’iniciarà a les 20.00 hores i comptarà amb la presència de la cobla “Vents de Riella”.

Presentació del BANC D’ADN, l’última esperança dels nostres desapareguts de la Guerra Civil

Aquest divendres, 16 de juny, tindrà lloc a l’Espai Macià de les Borges Blanques la presentació del Banc d’ADN, l’última esperança dels nostres desapareguts de la Guerra Civil.

Un acte que anirà a càrrec de Roger Heredia, impulsor de la iniciativa que té com a finalitat la identificació de familiars desapareguts durant aquest període de la història.
Durant l’acte es projectarà el documental “Camí d’un protocol”, un film que tracta sobre els desapareguts durant la Guerra Civil i la dictadura, i la problemàtica al voltant de les exhumacions i identificacions.

Les Borges acull la XIII Trobada de Motards

Aquest mateix diumenge també es durà a terme la matinal motera organitzada pels Motards Fot-li gastooo. Aquesta jornada s’iniciarà a les 9.00 hores del matí amb un esmorzar pels motoristes i els col•laboradors. Seguidament, tindrà lloc la clàssica arrencada de motos i la posterior passejada pel casc urbà de la ciutat borgenca.

Els motoristes realitzaran també una ruta turística per la Comarca de les Garrigues i tornaran de nou a les Borges Blanques, on està previst un sorteig de diferents obsequis entre els participants, amb productes cedits pels comerços i entitats del territori.

Per cloure la diada aquells que ho desitgin podran compartir una cassola de tros al pavelló de l’Oli.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Ballada de Sardanes a la Fresca de l'estiu 2016 a les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70