Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Nova sessió cinematogràfica aquest dissabte a les Borges

19/05/2017

Aquest dissabte, 20 de maig, arriba al pavelló de l’Oli de les Borges Blanques una nova sessió de cinema on es projectarà a les 19.00 hores el film “Ballerina”, apte per a tots els públics. D’altra banda, el mateix dia la capital de les Garrigues celebrarà també una jornada de portes obertes emmarcada dins la iniciativa “la Nit dels Museus”.

La pel•lícula, pensada per al públic més familiar, narra la història de la Felicia, una nena que viatja fins a París per aconseguir el seu gran somni, entrar a la Grand Opera House i poder així dedicar la seva vida al ball. Per fer-ho possible però, s’haurà d’escapar amb el seu amic Víctor amb qui viuran moltes aventures.

La projecció, en català, tindrà un preu de 4 euros. El film, dirigit per Eric Summer i Eric Warin, té una durada d’una hora i 29 minuts.

La jornada anirà a càrrec del Circuit Urgellenc i ha estat organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques. Els assistents també podran gaudir del servei de crispetes que s’oferirà.

Les Borges Blanques celebra la Nit dels Museus

La capital de les Garrigues continua adherida a aquesta iniciativa lúdica i cultural que se celebra arreu de Catalunya amb l’objectiu que els ciutadans i les ciutadanes puguin gaudir dels equipaments museístics i de les col•leccions exposades arreu del territori.

A les Borges Blanques la jornada s’iniciarà a les 20.00 hores del vespre i s’allargarà fins a les 23.30 hores. Tots aquells que ho desitgin podran visitar l’Espai Macià, centre d’interpretació de la figura del President Francesc Macià, on està exposada la mostra “Mossos d’Esquadra: Segona República i Guerra Civil (1931-1939)” i on també es durà a terme una degustació de vins de la comarca. Un altre equipament que romandrà obert, en aquest cas de les 19.00 hores fins a les 24.00 hores, serà el Museu Arqueològic, on els curiosos podran observar diferents materials provinents de diferents jaciments de les Garrigues que abasten des del neolític fins a l’era romana.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Inauguració de la mostra exposada a l'Espai Macià de les Borges

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70