Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Representació de la llegenda de Sant Jordi i visita institucional als avís per commemorar la Diada a les Borges

21/04/2017

Els alumnes de la Llar d’Infants Municipal Joan XXIII de les Borges Blanques han dut a terme una representació de la tradicional llegenda de Sant Jordi. D’altra banda, l’alcalde borgenc, Enric Mir, la regidora de Benestar Social, Família i Salut, Esther Vallès, i el regidor Salvador Noguera, han fet una visita a la residència L’Onada de Les Garrigues per repartir roses entre els usuaris.

Els alumnes de la Llar d’Infants Municipal de les Borges s’han caracteritzat per poder ser els protagonistes de la llegenda de Sant Jordi. Cada classe, amb l’ajuda de les famílies que s’han mostrat molt col•laboratives i han elaborat les disfresses, han interpretat un personatge diferent entre els quals s’ha pogut veure els Sant Jordi; les princeses; els dracs i les roses. Entre tots han ajudat la narradora a explicar la llegenda del cavaller que oferí una rosa a la princesa. Els membres de l’AMPA també han participat en la festa posant a la venta unes roses dissenyades amb gominoles.

D’altra banda, les autoritats han visitat la residència d’avis borgenca on han pogut gaudir d’una lectura de poemes per part d’alguns usuaris i, a més a més, també se’ls ha fet entrega d’una rosa elaborada manualment per seguir amb la campanya “Una rosa, una abraçada”.

Per la seva part, les autoritats del consistori han dirigit unes emotives paraules als residents i els han entregat un test amb rosers i amb diferents roses a cadascú.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Autoritats, residents i treballadors amb les roses

Sant Jordi 2017 a la Llar d'Infants Municipal de les Borges

Entrega de les roses elaborades manualment pels avis

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70