Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

3 dies d’activitats culturals a les Borges per celebrar la Diada de Sant Jordi

20/04/2017

La ja tradicional visita institucional on es fa entrega de roses i poemes entre els usuaris de la residència es durà a terme a partir de les 12. 00 hores amb l’alcalde borgenc, Enric Mir, acompanyat d’altres autoritats.

La Revetlla de Sant Jordi es durà a terme davant de la Biblioteca de les Borges Blanques a les 19.00 hores on els assistents podran gaudir de l’actuació de la banda de l’Escola de Música de les Garrigues sota la direcció de Núria Bresolí. Durant l’acte el grup de lectura de la mateixa biblioteca llegirà fragments de poemes de Bob Dylan. Seguidament, s’oferirà un berenar i Alfred Casals serà l’encarregat de posar música per ambientar el vespre. Així com, també hi haurà una degustació de vins de la comarca.

El dissabte, 22 d’abril, aquells que ho desitgin podran visitar el campanar de les Borges, ja que es durà a terme una jornada de portes obertes. Seguidament, a partir de les 12.30 hores del migdia, l’Oficina Jove de Les Garrigues ha organitzat un tast de vermut que tindrà lloc a La Capella.

Per continuar el dissabte, el cor “Eurídice” impartirà al CEI Borges Blanques de 17.00 a 18.30 hores un taller dirigit a nens i nenes des de P5 fins a 3r de primària per cantar i moure el cos. En acabar, a les 19.00 hores, el mateix cor durà a terme una actuació musical on els assistents podran demostrar allò que han après.

Finalment, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el diumenge de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores hi haurà Cantada de Caramelles de la mà de “Els Cantaires” de Juneda que recorreran diferents carrers de la ciutat i acabaran a la Plaça Porxada. De les 11 a les 13.00 hores a la mateixa plaça hi haurà un taller de Donzelles i Cavallers dirigit als més petits i l’Associació contra el càncer vendrà roses de paper. Seguidament, a les 18.00 hores, hi haurà l’espectacle infantil “Dragon ST” i un berenar per als més petits. Finalment, el ball dels diumenges es transformarà amb el ball de Sant Jordi, on hi haurà una taula amb llibres i roses i els encarregats d’amenitzar la festa al Pavelló de l’Oli seran l’orquestra Panamà.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Visita a la residència d'avis per Sant Jordi

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70