Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges reorganitza l’aparcament del carrer la Font

20/02/2017

L’Ajuntament de les Borges Blanques està duent a terme una reorganització del carrer la Font per tal de facilitar la convivència entre els vianants i els vehicles que circulen per aquest tram de la ciutat. Aquesta era una reivindicació històrica dels veïns d’aquest carrer als que fa uns mesos es va sotmetre a consideració la reorganització de l’aparcament que ara s’està duent a terme amb la seva conformitat.

Aquesta primera fase de la remodelació ha consistit a establir dos carrils de circulació, de 2,60 metres cadascun, i un carril d’aparcament, d’1,80 metres, que comptarà amb més d’una vintena de noves places. D’aquesta manera els vehicles tenen suficient espai per circular en les dues direccions i amb el carril d’aparcament s’evitarà que els conductors aparquin damunt de la vorera dificultant el pas dels vianants.

Un altre objectiu d’aquesta reorganització és aconseguir que els vehicles circulin a una velocitat reduïda, tenint en compte que és un carrer i no una carretera, per aquest motiu també s’han posat dos cartells de circulació que prohibeixen circular a més de 30 km/h.

Per la segona fase de la remodelació està previst, entre altres, que pròximament es dugui a terme l’ampliació de la vorera situada davant de l’antic molí d’oli de Cal Gineret i l’adequació del xamfrà entre el carrer Sant Pere i el carrer la Font.

D’altra banda, l’Ajuntament ha enviat una carta als veïns del carrer la Font, que rebran pròximament, on se’ls informa sobre el nou sistema de recollida i conducció d’aigües que evitarà problemes fluvials.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Obres de reorganització al carrer la Font de les Borges Blanques.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70