Secció actual:
L'Ajuntament
Seccions:
Ets a: Portada > Ajuntament > Consistori Municipal
Ajuntament

Consistori Municipal

Quantitats atribuïdes a grups polítics
  • Enric Mir i Pifarré

   Enric Mir i Pifarré, nascut al 1956 a les Borges Blanques, està casat i té dos fills.

   Va estudiar Empresarials a la Universitat Lió II, a França, i Ciències Polítiques a la mateixa universitat. Mir ha desenvolupat la seva trajectòria professional a les Borges, al capdavant d’una empresa de distribució en el món dels carburants. 

   L’any 2002 va començar la seva militància a l’agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a les Borges i, l’any següent va formar part de les llistes de CiU, entrant a l’Ajuntament amb Govern de l’alcaldessa Carme Benet, l’any 2003, on va ocupar la regidoria d’Hisenda i Promoció Econòmica. Durant la legislatura 2007-2011, Mir va exercir de portaveu del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de les Borges Blanques. 

   L’any 2011 fou designat cap de llista de CiU a les Borges, i al mes de maig va ser escollit alcalde de la capital de les Garrigues i, a més, va passar a gestionar les àrees d’Hisenda, Medi Ambient, Festes i Parcs i Jardins. 

   Després de liderar el procés sobiranista a les Borges Blanques, sent el responsable local del 9 de novembre de 2014,  es va dedicar a situar el consistori al dia dels seus compromisos i obligacions de pagament i a reduir-ne l’endeutament. 

   Al maig de 2015, va ser reescollit alcalde després de rebre la confiança majoritària de la ciutadania de les Borges, i actualment gestiona directament les àrees d’Economia, Hisenda i Comunicació. La seva acció de govern es basa en la proximitat amb la ciutadania, el respecte al patrimoni històric, natural i cultural, i en la millora de la qualitat de vida dels borgencs i les borgenques.

  • Núria Palau i Minguella

   Núria Palau Minguella, nascuda a les Borges Blanques l’any 1966, casada i amb dos fills.

   Va estudiar als col·legis Joan XXlll, Mare de Déu de Montserrat i a l’institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques.

   En l’actualitat treballa d’adjunta de planta en una cadena comercial.

   El seu primer contacte amb el món de la política va ser l’any 2007 que va passar a formar part de les llistes de CDC com a suplent. I ja posteriorment la legislatura del 2011-2014 com a número dos de la llista encapçalada per l’actual alcalde Enric Mir, entrant a formar part de l’equip de govern municipal com a 3a tinent d’alcalde i responsable de les regidories de Governació, Recursos Humans i Relacions Institucionals.

   En l’actualitat és 1a tinent d’alcalde i responsable de les mateixes regidories de la legislatura anterior.

  • Jordi Ribalta i Roig

   Jordi Ribalta i Roig, nascut el 1975 a Les Borges Blanques, està casat i té un fill.

   Va estudiar la carrera de Ciències Empresarials a la Facultat de Dret i Economia de Lleida. En l'actualitat treballa en l'empresa privada, desenvolupant tasques tècniques, administratives i de qualitat.

   L'any 2011 va formar part de llista CiU, entrant a formar part del grup de govern, ocupant la regidoria de Promoció Econòmica, Fires i Mercats.

   En la nova legislatura 2015-2019, ocupa les regidories de promoció econòmica, Noves tecnologies, Turisme, Fires i Mercats.

  • Maria Fusté i Marsal

   Maria Fusté i Marsal, nascuda al 1964 a Les Borges Blanques, està casada i té dos fills.

   Va estudiar la carrera d’Educació Primària a la Facultat de Ciències de l’Educació de Lleida i des de l’any 1990 treballa de funcionària d’Administració General de la Generalitat de Catalunya. 

   L’any 2011 va formar part, com a independent, de la llista de candidats  a les eleccions municipals per Convergència i Unió. Durant la legislatura 2011-2015 va ocupar les regidories d’Ensenyament, Joventut, Noves Tecnologies i Mitjans de Comunicació. 

   En l’actual mandat ocupa les regidories de Ensenyament i Joventut, Patrimoni i Equipaments Culturals i la de Participació, Transparència i Bon Govern.

  • Francesc Mir i Salvany

    Nascut a les Borges Blanques l'any 1954. Industrial. Batxillerat superior i comerç mercantil. Casat amb dues filles. En l’actual mandat ocupa les regidories d'urbanisme i esports.

  • Ester Vallès i Fernández

   Esther Vallès i Fernández, nascuda l’any 1975 a les Borges Blanques. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per  la Universitat Autònoma de Barcelona i en Dret, per la Universitat Oberta de Catalunya. Exerceix d’Advocada des de l’any 2006.

   Ocupa la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania, Habitatge Social, Benestar, Família i Salut de l’Ajuntament de Les Borges Blanques.

  • Daniel Not i Vilafranca

   Daniel Not Vilafranca, casat a les Borges i pare de dues nenes.

   Va estudiar al col·legi Joan XXXIII i a l'institut de Batxillerat de les Borges Blanques.

   Va començar a treballar al sector de la construcció l'any 1989, tres anys després va muntar la seva pròpia empresa fins a l'actualitat.

   Des de l'any 1997 que és militant de CDC, l'any 2011 va ser elegit cap local a les Borges i va prendre part de la llista municipal a les eleccions del mateix any. L'any 2015 va tornar a formar part de la candidatura i va ser escollit regidor.

   Sempre lligat a diverses associacions esportives, de les quals va ser president del F.C. Borges, soci de la FEEC (Federació Entitats Excursionistes de Catalunya) des de l'any 2009. L'hi agrada caminar, practicar barranquisme i raquetes.

   És un enamorat del Terrall i de la ciutat de les Borges Blanques.

  • Ariadna Salla Gallart

   Nascuda a Les Borges Blanques el 22 de juny del 1987. Tècnica compartida de joventut. Estudiant de criminologia. Involucrada en diverses associacions del municipi i membre de la Comissió de festes de la vila.

  Quantitats atribuïdes a grups polítics
   • Salvador Noguera i Vilalta

    Nascut a Cervera el 1960, va estudiar fins acabar el Batxiller Superior. Al 15 anys va entrar a treballar a una Entitat Bancària, ja a les Borges Blanques. Ha estat en varis càrrecs de responsabilitat durant els 41 anys que hi porta treballant. Actualment ha deixat responsabilitats, per poder tenir la màxima disponibilitat per dedicar-se als temes municipals, des de la oposició, així com a treballar per aconseguir la Indepencia de Catalunya.

    Escoltem al ciutadà. Estem disposats a treballar per Les Borges i per una Catalunya lliure.

    esquerraborges@gmail.com

    Activitats i béns Retribucions càrrec electe

   • Enric Farran Belart

    Diplomat en Magisteri .
    Llicenciat en INEFC .
    Formador de voluntaris olímpics Barcelona '92.
    Jugador,  i entrenador del FC Borges.
    Des de fa 25 anys, monitor de natació.
    Des de fa 12 cursos, mestre d'Educació física de l'Escola Joan XXIII de Les Borges.

    Escoltem al ciutadà. Estem  disposats a treballar per Les Borges i per una Catalunya lliure.
    esquerraborges@gmail.com

    Activitats i béns Retribucions càrrec electe

   • Montserrat Casals i Serrano

    Montserrat Casals Serrano, veïna de les Borges Blanques, i que viu en Crta. N-240 Km 70.

    Casada i mare de fill i filla. Docent en actiu des del curs 87-88 amb destinació en un centre públic del departament d'educació i Universitats. Institut Caparrella – Lleida. Llicenciada en: Títol universitari oficial de llicenciada en Ciències del Treball, Centre: facultat de dret i economia UDL. Any titulació: 2005/2006.

    PREMI EXTRAORDINARI DE LLICENCIATURA EN CIÈNCIES DEL TREBALL, de la facultat de Dret i Economia, corresponent al curs 2005/2006. Lleida, 21 de setembre de 2007.

    Diplomada en: Títol universitari oficial de Graduada social. Centre: Escola universitaria de graduats socials de lleida. Any titulació: 1998.

    CONVALIDACIÓ DE CRÈDITS PER NOVA TITULACIÓ: RELACIONS LABORALS, Centre: Escola universitaria releacions laborals. Any titulació: 11/06/2003. Diplomada en Relacions Laborals.

    TECNICO ESPECIALISTA INFORMATICA DE GESTIÓN, Centre: Institut politecnic de formació professional de lleida . Any titulació: 1986.

    Ha estat vinculada a moviments sobiranistes, culturals i en defensa dels drets socials. És membre d'Omnium cultural. Ha participat en la vida social del poble, essent en dues ocasions secrètaria i presidenta de l'AMPA col.legi Montserrat, membre de la junta de l'escola de futbol Som Garrigues entre altres coses.

    Militant d'ERC i regidora en aquest ajuntament per primera vegada, aquesta legislatura.

    Escoltem al ciutadà. Estem  disposats a treballar per Les Borges i per una Catalunya lliure.
    esquerraborges@gmail.com

    Activitats i béns Retribucions càrrec electe

   • Albert Valero i Folch

    Enginyer Tècnic Industrial - Universitat Politècnica de Catalunya

    Màster en Administració i Direcció d’Empreses - Universitat de Lleida.

    Exerceix de tècnic del sector energètic a l’empresa privada.

    Vinculat al mon associatiu tant a nivell local com comarcal.

    Soci de l’Ateneu Popular Garriguenc des de els seus inicis i membre actiu durant la primera dècada d’existència de l’entitat.

    Soci fundador del periòdic Som Garrigues sent-ne el president durant els seus primers nou anys d’existència.

    Membre de l’organització de Les Borges Decideix per la consulta sobre la independència l’any 2009.

    Membre fundador de l’espai de debat comarcal Fòrum Garrigues

    Membre fundador de la Plataforma Garrigues per la Defensa del Territori.

    Militant d'ERC, regidor i conseller comarcal per primera vegada, aquesta legislatura.

    Escoltem al ciutadà. Estem  disposats a treballar per Les Borges i per una Catalunya lliure.
    esquerraborges@gmail.com

    Activitats i béns Retribucions càrrec electe

   Quantitats atribuïdes a grups polítics
    • Josep R. Farran Belart

     Josep Farran és bomber de professió i ha estat vinculat a moviments sobiranistes, ambientalistes, culturals i en defensa dels drets socials. Va estar a Les Borges Decideix amb l’organització de la consulta sobre la independència del 2009, és membre de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), de la plataforma Garrigues en Defensa del Territori, del col·lectiu Som lo que Sembrem, de Marea Blanca Borges en Defensa de la Sanitat Pública i de l’Ateneu Popular Garriguenc. També està implicat en el cooperativisme a través de l’entitat energètica SomEnergia i de les finances ètiques COOP57. Farran, de 42 anys, va estudiar al Seminari d’Estudis i Recerca en Agroecologia de la Universitat de Lleida

     Adreça: lesborges@cup.cat / Web: http://lesborges.cup.cat / Facebook: https://www.facebook.com/cupborges / Twitter: @CupBorges (https://twitter.com/CupBorges)

     Activitats i béns Retribucions càrrec electe

     Ajuntament de les Borges Blanques
     Facebook Twitter Instagram

     Ajuntament de les Borges Blanques

     C/ del Carme, 21
     25400 Les Borges Blanques

     Tel: 973 14 28 50
     Fax: 973 14 31 70